13 September 2017

INZPIRE to Provide GECO Mission System for Indonesian Air Force

13 September 2017

Inzpire Geco Air will be used on 5 fixed-wing aircraft fleets (photo : UK MoD)

Inzpire is delighted to announce that, in conjunction with our in-country partner PT Kadomas Aviasindo, we will provide our GECO Air tablet-based mission system to Indonesia’s Air Force – the Tentara Nasional Indonesia-Angkatan Udara (TNI-AU). GECO Air will deliver enhanced situational awareness and safety benefits across a fleet of five fixed wing aircraft types. This is our second major export success, following the provision of GECO to the fighter jets and helicopters of the Royal Jordanian Air Force.

GECO Air is designed to complement existing on-board avionics systems by bringing modern and powerful commercial off-the-shelf hardware technology to the cockpit and providing a cost-effective, easy-to-upgrade solution.  GECO can be used as a stand-alone device or integrated directly into an aircraft.

GECO’s suite of situational awareness and safety assistance apps includes advanced navigation features overlaid on a wide range of mapping and satellite imagery; a worldwide aeronautical database and tactical applications such as advanced threat displays – all designed to buy aircrew time, and to improve and enhance the decision-making.

GECO Air tablet-based mission system (photo : Inzpire)

Modern air missions feature vast amounts of complex data from aeronautical, geospatial, meteorological and intelligence sources, which must be digested and understood in order to be exploited most effectively.  This is where GECO excels, providing a slick, intuitive user interface which supports rapid assimilation of complex information.  Our team of software and system developers work shoulder to shoulder with our former military operators to ensure the optimum solution is created to fit the customer’s needs; GECO is designed by aviators, for aviators.

The GECO system has a proven pedigree in training and combat operations around the globe and is in use with the UK Royal Navy, Army Air Corps and Royal Air Force, as well as with the Royal Jordanian Air Force.  Following delivery to the TNI-AU, GECO will be in everyday use with 18 different fighter and rotary wing platforms worldwide, across a wide variety of missions.

Alex Mitchell, Head of Business Development for Inzpire said, “Inzpire and our business partners PT Kadomas Aviasindo are delighted to have been awarded a contract to deliver our GECO tablet-based mission system to the Indonesian Air Force. Once in service, GECO will significantly enhance situational awareness for the TNI-AU during front line Fast Jet operations and provide a cost-effective digital upgrade to in-cockpit avionics. It will also serve to significantly enhance airborne safety for the pilots using the equipment; something which is of paramount importance to Inzpire, the way in which we operate and to our customers. This is just the start of what we hope will be a long-standing relationship with the TNI-AU.”

(Inzpire)

35 komentar:

  1. welcome pandur 2 ..udh nongol...tni makin stroong

    BalasHapus
  2. Good good Indonesia. Very powerful

    BalasHapus
  3. Singapore and Malaysia jealous. Bastard country

    BalasHapus
    Balasan
    1. We both know the truth k8kk. Stop being in denial. Malaysia perhaps yes but we no. The only thing we are jealous is indonesia being big. Thats the most u can put it. We have nothing to be jealous about having Air-tablets.

      Hapus
    2. Perhaps yes for Malaysia? Why we should jealous for this tablets? Middle finger for u ben..

      Hapus
    3. Damn. Ill take that middle finger Iqram. Good point good point its just tablets. Sorry

      Hapus
    4. Ah sudahlah hentikan bullshit nyaa...

      Hapus
    5. benjamin

      malaysia jealous?? gud try mama 's boy... wanna play game ha..ok no problemo...

      Hapus
    6. Ofcourse Malon always jealous.. No doubt.

      Hapus
    7. Ofcourse Malon always jealous.. No doubt.

      Hapus
    8. Ap@mana katanya dari sumber kredibel di Malaysia..tapi kok gak di jawab2...ane masih tunggu

      Hapus
    9. zaka

      kasihan..masih tunggu ya...ok kita selesailan hari ini itu pun kalau lu berani...


      saya akan kasi bukti kreadibel itu ke lu hari ini juga..14 sept 2017...tapi dengan syarat..


      lu buktikan dulu bahwa mabes polri membohong soal brimob tak punya skill perang hutan ketika operasi poso...

      ayoh..jangan banyak bacot...kita selesaikan hari ini juga....kita bahas tentang brimob lebih dulu berbanding soal brunei..jadi lu harus jawab dulu..jangan jadi penakut..kita selesai hari ini juga..nanti akan tau siapa forumer sampah..gua atau lu....

      Hapus
    10. zaka

      kasihan..masih tunggu ya...ok kita selesailan hari ini itu pun kalau lu berani...


      saya akan kasi bukti kreadibel itu ke lu hari ini juga..14 sept 2017...tapi dengan syarat..


      lu buktikan dulu bahwa mabes polri membohong soal brimob tak punya skill perang hutan ketika operasi poso...

      ayoh..jangan banyak bacot...kita selesaikan hari ini juga....kita bahas tentang brimob lebih dulu berbanding soal brunei..jadi lu harus jawab dulu..jangan jadi penakut..kita selesai hari ini juga..nanti akan tau siapa forumer sampah..gua atau lu....

      Hapus
    11. Ap@ omongan ente panjang lebar tetep gak ada isi,,,katanya dari sumber kredibel tapi tetep gak bisa membuktikan,...hahahaha tipikal formil Malaysia yang ngomong pakai dengkul

      Hapus
    12. C'mon guys, it's just a tab. Nothing special news. Don't be silly..

      Hapus
    13. Be aware guys. You shouldn't know what kind of people are living in Singapore and Malaysia. Small things are big deal for this bastard country. They should be belong in Africa not in Asia.

      Hapus
    14. haiyaaahh, kok jd lari ke brimob om ap & om z, ntar kalo norman kamaru denger, kambek lagi die joget2...ciaya caiyaa yippee

      https://www.youtube.com/watch?v=IvFZ2fL7slI

      Hapus
    15. zaka

      yg pakai dengkul itu lu..dari lu ngomel2 kosong,lebih baik buktikan statement mabes polri itu statement bohong...gue sudah tunggu ni..males mau tambh masa..kita selesaikan hari ini.lu jgn byk ngomel gitu...lu kata udah nunggu lama..ha apa lagi..ayoh cepetan...


      saya sudah gak sabar mau buktikan siapa forumer sampah..saya atau anda..ayoh cepetan..

      Hapus
    16. zakar

      mau gak di selesaikan hari ini?? klu gue...udah gak sabar...lu gimana?? berani gak kasi bukti statement polri itu bohong??? hahahaha....statrment polri itu pernah jadi Hot topik di indonesia..gimana lu mau buktikan itu bohong kecuali lu yg bohong....

      tapi gue kasi lu chance utk membuktikan kalau lu memang forumer hebat....

      Hapus
    17. Ap@ panjang lebar aja..percuma pertanyaan yang gampang aja gak mau jawab..padahal ngomong2 sendiri..
      Ketahuan kalau ngomong asal nyablak..
      Tipikal formil malaysia hahahha

      Hapus
    18. zakar

      nah itu kan...gue sudah tegaskan berkali2 mau selesaikan hari ini..tapi terbukti lu yg nunda-nunda waktu..bilang saja lu takut & ga bisa membuktikan soal brimob itu...gie udah hapal benar pola pikir lu itu..tipikap banget..

      ni cabaran gue yg terakhir..klu lu gak berani..udah jgn banyak bacot...

      gue cabar lu selesaikan hal ini hari ini juga..drngan syarat lu buktikan mabes polri bohong isu brimob...klu lu bisa membuktikan..gue akan kasi lu bukti kredibel soal brunei...

      ayoh..buktikan lu laki2 yg berani menyahut cabaran..klu gak lebih baik lu jadi banci aja...

      Hapus
    19. Ap@ hahaha kasian banget susah amat ngelesnya...
      Kata dari sumber kredible,sumbee terpercaya tentang " kudeta kesultanan brunei" waktu di tanyak malah ngalihin pembicaraan..hahaha
      formil malaysia begitu ea?

      Hapus
  4. hot gosip itu yg dipindad bukan pandur tp rosomak patria dr poland tp lbh jelasnya nunggu kbr lgi...wkwk

    BalasHapus
  5. Excellent post today. Thanks for sharing. I enjoyed it very much.Watch Fast Loading Movies Online

    BalasHapus
  6. The company actually markets this for the Apache helicopters. Is our army and air force actually going for standardized gear? Or is this EFB really that good?

    BalasHapus
  7. ralat ternyata yg dateng pandur 4 biji di pindad bukan patria rosomak..

    BalasHapus
    Balasan
    1. om stroong, kontraknye aje pandur2, kalo yg dtg patria, beegh alutsista goib ksukaan guwe haha!

      http://defense-studies.blogspot.co.uk/2016/11/czechoslovak-group-signs-usd39-million.html

      Hapus
    2. pontonnya blom dateng, wah ditunggu2 pdhl

      Hapus
  8. om smili, tab by inzipre ini beda yach ame cubic board, ato cuman beda merk aza?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Ya bedalah bro, kalo spec militer gini displaynya tahan banting&gores...tapi kelemahannya satu, kalo dipake nonton bulan madunya raisya, layarnya bisa lumer sendiri

      Hapus
    2. hah uda kluar pelemnya?bagiii duuoonkkk😍😍😍😍😍


      Hapus
  9. https://lancercell.com/2017/09/14/pandur-ii-tiba-di-pt-pindad-photo/...udah datang hoiii

    BalasHapus
    Balasan
    1. Naah bener kan info yg saya dapet dulu kalo sejak 2016 mau datengin 4 unit buat ngetest ? Cuma baru tahu juga kalo datengnya kemaren.

      Congrats lah.. mudah2an cucok biar beli yg banyak.

      Hapus